Menú de bolets


APERITIUS
Bunyols de bolets
Barqueta de formatge “torta del casar” amb oli de ceps

Amanida de rovellons amb pernil ibèric
Ou cuit a baixa temperatura
amb saltat de bolets i foie

“Tataki” de tonyina vermella amb camagrocs cruixents
Magret d’ànec al Pedro Ximenez amb rossinyols i figues

Pannacota de bolets amb fruits vermells
Brownie de xocolata blanc amb gelat de ceps

Preu per persona menú curt: 34.95€
Preu per persona amb tot: 39.95€
10% iva no inclòs

març gastronòmic • <a style="font-size:0.8em;" href="http://www.flickr.com/photos/52523465@N04/32833501620/" target="_blank">View on Flickr</a>
Pollastre pota blava amb mango i fruits vermells • <a style="font-size:0.8em;" href="http://www.flickr.com/photos/52523465@N04/39998709984/" target="_blank">View on Flickr</a>







Telèfon reserves: 93 499 03 42
AVÍS LEGAL
Restaurant del col.lectiu: