TAPES
Foie gras d’ànec micuit al armanyac amb poma especiada
Encenalls de pernil ibèric (D.O. Guijuelo)
Tàrtar de gambes amb cremós d’alvocat i cítrics
Barquetes de formatge “torta del casar” amb pernil ibèric
Tataki de tonyina amb soja i quinoa
“Zamburiñas” amb xips de carxofa gratinades al cava
Broquetes de llagostins cruixents d’arròs verd amb salsa teriyaki
Patates farcides de bacallà i gratinades amb allioli d’alls tendres
Croquetes de carbassa i formatge de cabra
Croquetes de pernil ibèric
Croquetes de carxofa Prat
Croquetes de pollastre rostit i bolets
Bunyols de bacallà amb all negre
Peixet i marisc fregit (peixet, calamar, gambetes) amb el nostre romesco
Pop a la graella amb patata, allioli i “mojo picón”
Gambetes a l’allet amb calamars
Raviolis cruixents de wanton farcits de formatge fresc amb melmelada de tomàquet
Cassoleta de sípia, favetes i alls tendres
Calçots en tempura amb romesco
Torrada de pa amb tomàquet
PLATS
Tallarins saltats amb bolets, oli de tòfona i parmesà
Cors de Carxofa Prat farcits de calamarsets a la marinera i llom ibèric
Ous a baixa temperatura amb parmentier de carbassa i pernil ibèric
Timbal de verdures del Prat amb oli d’herbes fresques, avellanes i cruixent de parmesà
Saltat d’espàrrecs verds, calçots, carxofes, encenalls de sípia i botifarra de perol
AMANIDES
Amanida tèbia de confit d’ànec amb fruites roges
Amanida de bolets del temps i llagostins amb vinagreta de cítrics
Amanida de formatge “torta del casar” amb pernil d’ànec i peres al Porto
ARROSSOS
Arròs mar i muntanya (escamarlà, gamba, pollastre i sípia)
Arròs caldós amb gambes i sípia
Arròs melós de verduretes i confit d’ànec
Risotto de ceps a l’aroma de tòfona
Rossejat de fideus amb calamarsets (fideuà)
PEIXOS
Llom de bacallà amb trinxat de col, llagostins y cruixent de cansalada
Lluç al vapor amb verduretes del Prat i oli de festucs
Llom de tonyina a la graella amb fricandó de bolets
Turbot a la planxa amb espàrrecs verds i vinagreta de tomàquet al pesto
CARNS
Espatlla de xai cuita a baixa temperatura al romaní amb escalonies i carxofes xip
Filet de bou amb formatge “torta del casar” i salsa de ceps
Melós de vedella al cabernet sauvignon amb bolets del temps
Magret d’ànec al Porto amb xutney de mango, fruits secs i iuca
Lingot de cua de bou desossada amb parmentier de carbassa
Peus de porc desossats i cruixents amb llagostins
Secret ibèric a la graella amb quinoa i salsa de cítrics
Entrecot de vaca madurada amb patatones i ceba caramel·litzada
POSTRES
Milfulles de xocolata amb crema catalana i fruits vermells
Crema de mascarpone amb mango i gerds
Sopa de taronja a la vainilla amb sorbet de mojito
Pastisset de xocolata i nous amb gelat de torró de Xixona
Pastís de la casa
Gelat de torró de Xixona
Gelat de tiramisú
Gelat de vainilla i mango
Gelat de xocolata
Sorbet de mandarina i maracuià
Sorbet de fruites roges i coco
Sorbet de llimona
Sorbet de llimona al marc de cava
Sorbet de mojito