Carta


TAPES

Foie gras d’ànec micuit al armanyac amb poma especiada

Encenalls de pernil ibèric (D.O. Guijuelo)

Tàrtar de gambes amb cremós d’alvocat i cítrics

Barquetes de formatge “torta del casar” amb pernil ibèric

Tataki de tonyina amb soja i quinoa

“Zamburiñas” amb xips de carxofa gratinades al cava

Broquetes de llagostins cruixents d’arròs verd amb salsa teriyaki

Patates farcides de bacallà i gratinades amb allioli d’alls tendres

Croquetes de carbassa i formatge de cabra

Croquetes de pernil ibèric

Croquetes de carxofa Prat

Croquetes de pollastre rostit i bolets

Bunyols de bacallà amb all negre

Peixet i marisc fregit (peixet, calamar, gambetes) amb el nostre romesco

Pop a la graella amb patata, allioli i “mojo picón”

Gambetes a l’allet amb calamars

Raviolis cruixents de wanton farcits de formatge fresc amb melmelada de tomàquet

Cassoleta de sípia, favetes i alls tendres

Calçots  en tempura amb romesco

Torrada de pa amb tomàquet

PLATS

Tallarins saltats amb bolets, oli de tòfona i parmesà

Cors de Carxofa Prat farcits de calamarsets a la marinera i llom ibèric

Ous a baixa temperatura amb parmentier de carbassa i pernil ibèric

Timbal de verdures del Prat amb oli d’herbes fresques, avellanes i cruixent de parmesà

Saltat d’espàrrecs verds, calçots, carxofes, encenalls de sípia i botifarra de perol

AMANIDES

Amanida tèbia de confit d’ànec amb fruites roges

Amanida de bolets del temps i llagostins amb vinagreta de cítrics

Amanida de formatge “torta del casar” amb pernil d’ànec i peres al Porto

ARROSSOS

Arròs mar i muntanya (escamarlà, gamba, pollastre i sípia)

Arròs caldós amb gambes i sípia

Arròs melós de verduretes i confit d’ànec

Risotto de ceps a l’aroma de tòfona

Rossejat de fideus amb calamarsets (fideuà)

PEIXOS

Llom de bacallà amb trinxat de col, llagostins y cruixent de cansalada

Lluç al vapor amb verduretes del Prat i oli de festucs

Llom de tonyina a la graella amb fricandó de bolets

Turbot a la planxa amb espàrrecs verds i vinagreta de tomàquet al pesto

CARNS

Espatlla de xai cuita a baixa temperatura al romaní amb escalonies i carxofes xip

Filet de bou amb formatge “torta del casar” i salsa de ceps

Melós de vedella al cabernet sauvignon amb bolets del temps

Magret d’ànec al Porto amb xutney de mango, fruits secs i iuca

Lingot de cua de bou desossada amb parmentier de carbassa

Peus de porc desossats i cruixents amb llagostins

Secret ibèric a la graella amb quinoa i salsa de cítrics

Entrecot de vaca madurada amb patatones i ceba caramel·litzada

POSTRES

Milfulles de xocolata amb crema catalana i fruits vermells

Crema de mascarpone amb mango i gerds

Sopa de taronja a la vainilla amb sorbet de mojito

Pastisset de xocolata i nous amb gelat de torró de Xixona

Pastís de la casa

Gelat de torró de Xixona

Gelat de tiramisú

Gelat de vainilla i mango

Gelat de xocolata

Sorbet de mandarina i maracuià

Sorbet de fruites roges i coco

Sorbet de llimona

Sorbet de llimona al marc de cava

Sorbet de mojito







Telèfon reserves: 93 499 03 42
AVÍS LEGAL
Restaurant del col.lectiu: